Politic

DOC SECRET // Dorel Musteață, protejatul PAS, ar fi primit mită de la Plahotniuc: Pentru ”fidelizare/loialitate”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ex-vicepreședinte al Parlamentului și deputat al Platformei DA, Alexandr Slusari, a publicat în exclusivitate pe o rețea de socializare, un fragment dintr-o nota informativă, care la rândul său ar fi una din cele emis în adresa conducerii țării de către serviciile speciale.

Mai exact, Slusari accentuează că în nota publicată s-ar menționa despre faptul că Dorin Damir, aflat în arest în dosarul Direcției nr. 5, l-a fi ajutat financiar, printr-o contribuție de 13 590 de euro, pe președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), desemnat de Parlament judecător la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), Dorel Musteață, la procurarea unui apartament în anul 2017.

„Sergiu Litvinenco și unii deputați de la PAS cu mult tupeu repet aceeași mantra despre ultimele numiri la Curtea Supremă de Justiție. Neavând alte argumente în privința unui vot rușinos, ei cer probe juridice de la societate, ignorând fapte reale din trecutul acestor judecători în perioada odioasă a lui Plahotniuc. Dar fraza lor «Duceți-vă în judecata, dacă nu sunteți de acord» eu atâtea ori am auzit în 2016-2018 la posturile unui holding mediatic de la mai mulți așa ziși comentatori politici, care acum aproape în fiecare seară slăvesc guvernarea în platourile unor televiziuni, atacate dur și aproape închise în perioada statului capturat(…) Nu am auzit ca în campania electorală actualul partid de guvernare să promită alegătorilor promovarea astfel de oameni”, a scris Slusari.

Totodată, acesta a ținut să dezvăluie că din aceeași nota informativă, ar fi aflat despre faptul că „agentul 005 sub acoperire Damir (după denumirea direcției 5) este cumătrul cu Viorel Morari. Deci, asistăm acum la întoarcerea блудных сыновей a lui Plahotniuc, cărora brusc le-a plăcut culoarea galbenă. Probabil ei se rup sus pe scara justiției, întrucât tare mult doresc să fie evaluați”.

La fel, fostul deputat a menționat că în viitorul apropiat urmează să apară în spațiul public mai multe informații ”atractive” despre Dorel Musteață, inclusiv despre bunurile imobiliare înscrise pe membrii familiei judecătorului.

„Prin același mesaj am fost anunțat că deocamdată totul ce am primit pe Dorel Mustață, sunt floricele și că urmează informația despre bunurile imobiliare, înscrise pe membrii familiei judecătorului, care a fost așa de simpatic atât pentru Plahotniuc și Dodon, căt și pentru PAS”, a mai scris Slusari.

Contactat de redacția tv8, Dorel Musteață a negat informația publicată de Alexandr Slusari.

loading...

Comments are closed.