Alte știri

(doc) Și-a făcut intrarea în politică? Fostul deputat comunist, Iurie Muntean, a lovit cu pumnii mai multe mașini și le-a deteriorat. Reacția poliției

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul deputat comunist, Iurie Munteanu, a săvârșit în dimineața zilei de 14 iulie 2019, o faptă inexplicabilă. În jurul orei 05:05 dimineața, acesta a lovit puternic cu pumnii în cinci mașini parcate pe strada Vasile Alecsandri 11 din capitală.

Locatarii au sunat imediat la poliție, iar în scurt timp la fața locului a venit o grupă operativă și l-a reținut pe fostul deputat PCRM, Iurie Muntean. Acesta a fost escortat la sectorul de poliție.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Persoanele care s-au ales cu mașinile distruse au depus mai multe cereri la poliția, solicitând tragerea la răspundere a lui Muntean. Mai mult, localnicii ne-au mărturisit că fostul deputat i-a amenințat, dându-le asigurări că se va clarifica ușor cu poliția.

Fostul deputat comunist, Iurie Muntean, s-a făcut remarcat în Legislativele anterioare anume datorită comportamentului agresiv de care a dat dovadă, acesta având prostul obicei de a înjura colegii deputați, sau chiar de a sări la bătaie. Presa scria la acea vreme că Muntean, de rând cu Petrenco și alți foști comuniști făceau parte din așa-numitul grup de talibani condus de fostul ideolog comunist, Mark Tkaciuk.

Recent, atât Muntean, cât și Mark Tkaciuc, au declarat că au de gând să revină în politică.

Iurie Muntean, Muntean revine in politica, Iurie Muntean vrea sa revina in politica, Mark Tkaciuk, PCRM, talibanii lui Tkaciuk, grupul Petrenco, Muntean huligan, Muntean a ajuns la Politie

loading...

Comments are closed.