DOC // Spînu, despre domeniul construcțiilor: ”Descoperim tot mai multe diplome false”

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a adus o actualizare cu privire la progresul controalelor efectuate asupra diplomelor false în domeniul construcțiilor. Anunțul a venit în contextul unei inițiative ample de verificare a documentelor de atestare a specialiștilor din industria construcțiilor, inițiată anterior de către Minister.

„Descoperim tot mai multe diplome false prezentate la atestarea specialiștilor din domeniul construcțiilor. Așa cum am anunțat deja, până pe 1 septembrie vom verifica toate documentele prin care s-au atestat diriginții de șantiere, proiectanții, experții tehnici, verificatorii de proiecte, elaboratorii de devize etc. Vom face ordine și vom încuraja specialiștii de bună credință”, a declarat Spînu.

Procesul de verificare va viza toate documentele prin care au fost atestați diriginții de șantiere, proiectanții, experții tehnici, verificatorii de proiecte și elaboratorii de devize. Scopul principal al acestei actualizări este de a încuraja profesionalismul și integritatea în rândul specialiștilor din construcții, precum și de a consolida încrederea publicului în standardele profesionale din acest sector.

Total
0
Shares
Total
0
Share