DOC // TV6 împlinește 4 ani: De astăzi emisiunile și serialele NTV pot fi urmărite în exclusivitate doar la TV6

În data de 8 noiembrie, TV6 sărbătorește cea de-a patra aniversare. În acest timp, canalul nostru de televiziune a reușit să cucerească dragostea telespectatorilor și să-și ocupe locul binemeritat și sigur printre primele cinci canale TV din țară cu cea mai mare audiență.

Zilnic vă prezentăm cele mai importante și interesante evenimente în buletinele „Ora știrilor” și „Время новостей”, în limbile română și rusă, la ora 18:45 și, respectiv, la 20:45. În fiecare zi de luni, începând cu ora 19:30, discutăm subiecte de actualitate cu politicieni și experți consacrați, în cadrul proiectului televizat „Moldova zi de zi”. Și tot luni, cu începere de la ora 17:20, relatăm despre viața din regiuni, cum trăiesc oamenii din satele moldovenești, care le sunt bucuriile și necazurile, în emisiunea „Moldova la pachet”.

Unul dintre proiectele cele mai îndrăgite de telespectatorii moldoveni este emisiunea „Hai să ne căsătorim”, produsă de TV6 în baza francizei uneia dintre cele mai populare emisiuni de la televiziunea rusească, „ Давай поженимся”. În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18:00, emisiunea „Hai să ne căsătorim” adună sute de mii de telespectatori în fața ecranelor TV.

În noul sezon 2022, pentru telespectatorii noștri fideli, am pregătit noi proiecte interesante. În fiecare zi de lucru, de la ora 06:00, urmăriți cea mai pozitivă emisiune de dimineață – „Neața Show”, unde veți găsi informații utile, rețete culinare numai bune de preparat și, cel mai important, multă energie pentru întreaga zi!

Noutățile însă nu se termină aici! La TV6 s-au mutat „Vecinii” noi! Emisiunea de umor «Соседи», apreciată și îndrăgită demult de telespectatorii moldoveni, apare acum pe canalul nostru TV. O puteți urmări duminica, de la ora 20:00.

Pentru cei care vor să fie la curent cu predicțiile astrale pentru fiecare semn zodiacal, vă propunem să vizionați emisiunea „Astro-ghid cu Cristina Guzinschi”, care apare duminica, începând cu ora 11:00. Fondatorul și directorul Școlii de Autocunoaștere Astro-Dao, master în drept internațional și psihologie clinică, Cristina Guzinschi, ne spune cum putem utiliza informațiile astrologice în viața de zi cu zi.

Dar principala surpriză pe care TV6 a pregătit-o pentru telespectatorii săi, cu ocazia celei de-a patra aniversări, este oportunitatea de a urmări, din data de 7 noiembrie, emisiunile difuzate de unul dintre cele mai populare canale de televiziune – NTV.

Acum puteți viziona la TV6 show-uri muzicale și psihologice, emisiuni de divertisment, filme artistice de acțiune și detective captivante produse de NTV.

Mai mult, TV6 deține dreptul exclusiv de retransmitere în Moldova a produselor NTV.

Total
0
Shares
Total
0
Share