DOC / ULTIMA ORĂ // Membrii ANRE se vor întruni mâine pentru a modifica metodologia de calculare a prețurilor la carburanți

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, organizează vineri, 16.07.2021, ora 09:00, în regim online, consultări publice asupra proiectului de modificare a pct. 3 din Hotărârea Consiliului de administrație al ANRE nr. 254 din 14.06.2021. Proiectul este publicat mai jos.

Potrivit ANRE, elaborarea în regim de urgentă a proiectului respectiv vine într-un context de perturbare a importurilor de produse petroliere pe piața regională, a creșterii continue a cotațiilor internaționale și are ca scop neadmiterea unor posibile penurii pe piața carburanților din Republica Moldova.

Decizia supusă consultărilor comportă un caracter urgent, cu efecte scontate pe termen scurt, ulterior fiind necesară revizuirea într-un termen cât mai scurt posibil a Legii privind piața produselor petroliere nr.461/2001, modificată recent prin Legea nr. 54/2021.

Proiectul deciziei poate fi consultat pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înregistreze în prealabil la adresa de e-mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share