DOC // Veste bună pentru beneficiarii din Bălți: Termenul pentru emiterea permiselor de călătorie gratuită în troleibuze a fost prelungit

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a anunțat astăzi prelungirea termenului pentru emiterea permiselor de călătorie gratuită în troleibuze până la data de 30 noiembrie 2024.

Măsura vine în urma desființării Direcției Municipale de Asistență Socială, a subliniat Petkov. În mai puțin de trei luni, au fost reînnoite deja 7760 de permise.

Primarul a asigurat că niciun beneficiar al călătoriilor gratuite nu va rămâne fără permis.

În conformitate cu dispoziția primarului nr. 13 din 18.01.2024, Primăria municipiului Bălți a inițiat procedura de reînregistrare a permiselor eliberate locuitorilor municipiului Bălți până la data de 31 decembrie 2023.

Pentru a beneficia și în continuare de călătoria gratuită cu transportul electric municipal, deținătorii permiselor trebuie să se reînregistreze la „Ghișeul unic” al Primăriei municipiului Bălți pentru a schimba permisul de tip vechi (albastru) pe cel nou (violet).

Astfel, pentru a primi permisul de tip nou, solicitanții trebuie să se adresați în oficiul „Ghișeul unic” de luni până vineri, între orele 08:00-15:00, fără pauză de masă, cu următorul pachet de documente:

  • Copia și originalul buletinului de identitate;
  • Copia și originalul legitimației de pensionar;
  • Copia și originalul „permisului” vechi.

Total
0
Shares
Total
0
Share