Alte știri

Documentar despre abuzurile sexuale ale lui Michael Jackson. Mărturia unei victime

Pinterest LinkedIn Tumblr

Michael Jackson îi cucerea cu bijuterii pe băieţii cu care voia să facă amor! Un documentar cutremurător despre abuzurile sexuale de care a fost acuzat superstarul a fost lansat în Statele Unite.

Leaving Neverland durează patru ore şi se bazează pe mărturiile a doi bărbaţi care spun că au fost victimele vedetei, când erau mici, transmite digi24.ro

Wade Robson, victimă: „Chiar dacă mi se întâmplase mie, tot nu îmi venea să cred. Nu puteam să cred că este un lucru rău ceea ce a făcut Michael, până acum aproximativ 6 ani. Nu putem schimba ce s-a întâmplat. Nu putem face nimic în ce îl priveşte pe Michael. E mort. Nu mai avem această posibilitate. Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Întrebarea este ce putem face cu asta? Cum putem folosi această platformă pentru a spune povestea şi, sperăm, să ajutăm alte victime (ale abuzurilor sexuale, n.r.).

Relatările sunt atât de puternice, încât realizatorii documentarului au adus la premieră mai mulţi consilieri psihologici pentru spectatorii care ar fi fost prea impresionaţi de declaraţii.

Totuşi, în mai multe procese în care era acuzat de pedofilie, Michael Jackson a fost declarat nevinovat.

Supravieţuitorii agresiunilor susţin însă că megastarul a plătit peste 200 de milioane de dolari ca să cumpere tăcerea a 20 de victime.

loading...

Comments are closed.