Economic

Documentul publicat de Rotschild: Dovada care demonstrează că Brînzan și Maia Sandu au acceptat vânzarea Aeroportului Chișinău!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 29 august 2019, a fost anunțat despre vânzarea a 95% din Aeroportul Chișinău către firma familiei Rotschid din Marea Britanie.

Pe de o parte Guvernul Sandu susține că ei nu a acceptat această tranzacție, pe de altă parte noii proprietari ai Aeroportului au publicat un comunicat oficial în limba engleză potrivit căruia totul a fost convenit cu premierul moldovean Maia Sandu și ministrul Economei Vadim Brînzan (vedeți mai jos documentul).

Drept reacție fostul premier Ion Sturza cere urgent demisia ministrului Brînzan! Sturza este de părere că anume Brînzan s-ar face vinovat că Guvernul Moldovei nu a fost capabil să oprească vânzarea Aeroportului.

Amintim că în 2013 Aeroportul Chișinău a fost concesionat de către Guvernul Leancă pentru 50 de ani unei firme din Rusia (care aparține lui Ilan Șor). Recent, după ce Șor a plecat din Moldova el a vândut Aeroportul către firma familiei Rotschild din Marea Britanie. Ministrul Brînzan a spus că Guvernul Sandu nu are capacitatea juridică de a împiedica această vânzare.

vinzarea aeroport chisinau, brinzan maia sandu rotschid

guvernul sandu, Preţul biletelor pentru transportul auto vor fi majortate, Ce spune ministrul Economiei Vadim Brînzan, transport public chisinau, republica moldova, gara de nord, cursa chisinau balti, 

loading...

Comments are closed.