Alte știri

Dodon a anunțat ce s-a discutat la ședința tradițională de luni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon a participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și Primul ministru, Ion Chicu, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Oficialii au discutat mai multe subiecte legate de activitatea instituțiilor pe care le conduc, inclusiv agenda parlamentară pentru săptămâna curentă.

Au fost abordate chestiuni ce vizează indexarea pensiilor la judecători, precum și la toate categoriile de pensionari. Au vorbit despre relațiile cu FMI, inclusiv despre faptul că Guvernul a remis în Parlament proiectele votate ce țin de pachetul agreat cu FMI.

În altă ordine de idei, au abordat subiectul integrării europene, inclusiv vizita din săptămâna curentă a domnului Luc Pierre Devigne, înaltul reprezentant al Serviciului European pentru Acțiuni Externe, Directorul Departamentului pentru relații cu Rusia, Parteneriatul Estic, Asia Centrală și OSCE, cu care vor fi trecute în revistă progresele țării noastre în cadrul implementării Planului de acțiuni pe anii 2017-2019, a Acordului de Asociere și a Acordului de Liber Schimb (DCFTA) cu Uniunea Europeană.

loading...

Comments are closed.