Alte știri

Dodon a discutat astăzi cu locuitorii din Dubna și Volovița, raionul Soroca

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM întreprinde astăzi o vizită în raionul Soroca. În satul Dubna și comuna Volovița, Igor Dodon
a avut întrevederi cu primarii localităților, consilierii locali și reprezentanții PSRM, în cadrul cărora a discutat despre situația actuală și despre problemele cu care se confruntă localnicii.

Igor Dodon a ținut să menționeze că în localitățile respective au fost implementate mai multe proiecte, inclusiv au fost reabilitate drumuri în cadrul programului „Drumuri bune pentru toți”, lansat la inițiativa sa în calitate de președinte al țării. Astfel pentru satul Dubna au fost alocați 927 386 lei, iar pentru localitatea Volovița – 1 112 863 lei. În anul curent, la inițiativa PSRM, din bugetul de stat au fost alocate 200 mii lei pentru amenajarea parcului din Dubna și alte 200 mii lei pentru reparația acoperișului casei de cultură din Volovița.

Liderul PSRM a mulțumit pentru susținerea primită în cadrul alegerilor prezidențiale, unde pentru candidatura sa, în satul Dubna, au votat peste 51%, iar în Volovița – 56% din cei care au participat la alegeri.

Igor Dodon a reiterat faptul că echipa socialiștilor este decisă să muncească în continuare astfel ca țara să prospere, iar oamenii să se bucure de condiții de trai mai bune.

loading...

Comments are closed.