Dodon acuzat de GENOCID împotriva propriului popor. Minciuna privind amnistirea moldovenilor din Rusia DISTRUGE familii

dodon kremlin, moldoveni in rusia, amnistia rusia, dodon amnistie, alexandr kalinin, partidul regiunilor
 

Președintele Partidului Regiunilor din Republica Moldova, Alexandr Kalinin a organizat astăzi o conferință de presă în care a deconspirat mai multe falsuri și dedesubturi din activitatea lui Dodon în ceea ce privește relația sa cu Kremlinul. Una din temele atinse a fost cea a amnistiei promise de Dodon pentru cetățenii Republicii Moldova care au încălcat termenul de ședere în Rusia.

La conferința de presă, Kalinin a declarat că de fapt, autoritățile de la Moscova abia după data de 24 februarie vor decide dacă vor reevalua situația moldovenilor din Rusia. La conferința de presă cu pricina se afla și un tânăr care a devenit victima promisiunilor false ale lui Dodon.

Tânărul spune că a venit în Moldova la data de 31 ianuarie și a dorit să revină înapoi în Rusia la data de 3 februarie. Acesta spune că lucra oficial în Rusia, se afla acolo timp de o perioadă de 4 ani. La punctul de trecere însă, tânărul a fost oprit și i s-a spus că toate pretențiile ce le are să le expună președintelui țării pentru că nu există nici o dispoziție de achitare a celor care au încălcat termenul de ședere pe teritoriul Rusiei la momentul de față.

Bărbatul este disperat pentru că are o iubită în Rusia, cu care dorește să se căsătorească. Dar din cauza la documentul de deport nu va putea merge în Rusia până în anul 2021, în ciuda promisiunilor ce le-a oferit Dodon.

Alexandr Kalinin promite că dacă ajunge în Parlament, va face totul ca Igor Dodon să nu își încheie mandatul, vor fi toate partidele parlamentare implicate în procesul de impeachment al acestuia. Președintele PRM spune că va fi revăzută legea privind Genocidul contra propriilor cetățeni, pentru ca Dodon să fie condamnat într-un astfel de dosar. Modul în care procedează Dodon cu proprii cetățeni este o adevărată crimă.

Total
0
Shares
Total
0
Share