Politică

Dodon către Sandu: Eu vă spun care e problema – voi nu puteți să munciți!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon o invită în continuare pe președintele ales Maia Sandu să preia guvernarea țării. În cadrul emisiunii live, șeful statului a declarat că Sandu trebuie să-și asume responsabilitatea față de cetățenii, care i-au acordat un vot de încredere, transmite Telegraph.md, cu referire la 24h.md

„Aveți Președinția, aveți Curtea Constituțională, sunteți în Parlament. Discutați cu fracțiunile, poate aveți și majoritate parlamentară. Eu vă spun care e problema: voi nu puteți să munciți! Voi nu puteți să vă opriți și să faceți ceva în interesul țării. E ușor să fii pe baricade și să faci declarații. E ușor să fii în opoziție. Și e greu să fii la guvernare și să-ți asumi responsabilitatea. Dar voi nu vreți, că e criză, pandemie, iarnă. Dar veți fi nevoiți, căci oamenii v-au votat”, a declarat Igor Dodon.

Precizăm că președintele Igor Dodon și deputații PSRM de mai multe ori a declarat că sunt gata să susțină un Guvern numit de Maia Sandu. Președintele ales însă, refuză să-și asume această responsabilitate și să numească propriul cabinet de miniștri, care va conduce țara.

PSRM inițiază discuții cu fracțiunile parlamentare pentru organizarea alegerilor anticipate

loading...

Comments are closed.