Politic

Dodon, din nou la Moscova! Ce face acolo Președintele Moldovei?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi a demarat vizita oficială de două zile a Președintelui Republicii Moldova în Federația Rusă. În cadrul vizitei, Igor Dodon va purta discuții cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, dar și cu Pariarhul Bisericii Ortodoxe, Kiril.

Igor Dodon împreună cu delegația oficială a Republicii Moldova am depus dimineață o coroană de flori la Mormântul Soldatului Necunoscut din grădina Aleksandrovski de lângă zidul Kremlinului (foto mai jos).
 
„Am convingerea că întrevederile preconizate pentru ziua de astăzi și cea de mâine cu conducerea de vârf a Federației Ruse vor contribui la aprofundarea colaborării strategice dintre țările noastre”, a scris Igor Dodon pe Facebook.
 
Potrivit agendei de lucru, președintele Republicii Moldova va avea întrevederi cu Președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kiril, cu președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, și alți oficiali ruși.
 
De asemenea, Dodon va ține un discurs în fața studenților de la Universitatea de Stat din Moscova M.V. Lomonosov și va avea o întrevedere cu reprezentanții celor mai importante medii de informare din Federația Rusă.
loading...

Comments are closed.