Dodon îi acuză pe Năstase și Maia Sandu de blocajul politic din Parlament!

Partidele PAS cu DA au anunțat că se convoacă într-o ședință pentru a analiza propunerile PSRM, dodon maia sandu, partidul socialistilor zinaida grecianii, andrei nastase igor dodon renato usatii, 

S-au scurs 3 luni de la alegerile parlamentare și deputații aleși de popor încă nu au reușit să facă o majoritate în Parlament și să învestească un nou guvern! Prețurile la mai multe produse cresc, leul se depreciază, iar criza politică se acutizează la Chișinău. Partidele PAS, Platforma DA și PSRM nu au ajuns nici la un consens.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, îi acuză pe Andrei Năstase și Maia Sandu de această situație. „Eu nu vreau să arunc cu pietre într-un partid sau altul. Dar eu cred că blocajul în crearea majorității parlamentare în primul rând este vina celor din Blocul ACUM, care au înaintat condiții că dați-ne nouă tot, dar voi stați într-o parte. Dar noi o să vedem. Evident că socialiștii cu o astfel de abordare nu au fost de acord și nu de aceea, eu cred că oamenii au obosit. Se joacă de-a țurca în Parlament. Primesc salarii de mii de lei, și aici mă refer la toți. Socialiștii știu că în fiecare săptămână, 2-3 zile ies în teritoriu”, a spus Igor Dodon, invitat la emisiunea Puterea a Patra cu Gheorghe Gonța.

Șeful statului spune că deputații trebuie să se apuce de lucru să creeze o majoritate parlamentară, în caz contrar se vor organiza alegeri anticipate. De menționat că organizarea unui nou scrutin electoral va costa bugetul de stat peste 100 de milioane de lei.

Rezultate alegeri parlamentare 24 februarie

Total
0
Shares
Total
0
Share