Alte știri

FOTO // Dodon și Voronin au avut o discuție cu mai mulți chișinăuieni. Sala a fost arhiplină

Pinterest LinkedIn Tumblr

Împreună cu Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu susținătorii din Chișinău.

În sala arhiplină a Palatului de Cultură al Feroviarilor, cei doi au discutat cu sute de chișinăuieni, care și-au exprimat bucuria sinceră vizavi de crearea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

“Oamenii înțeleg foarte bine că în țara noastră au venit timpuri grele, iar drept miză în aceste alegeri este pusă independența și suveranitatea Republicii Moldova.

Împreună cu Vladimir Voronin am fost unanimi în opinia că la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, se va decide nu doar forța politică care urmează să guverneze țara, dar și soarta Moldovei.

Totodată, am trasat cinci direcții principale ale activității noastre:

1) combaterea sărăciei și protecția socială a populației;
2) asigurarea creșterii economice, crearea noilor locuri de muncă și susținerea producătorului autohton;
3) dezvoltarea sistemului educațional și de sănătate, a infrastructurii regionale, consolidarea autonomiei autorităților locale;
4) promovarea unei politici externe echilibrate și neparticiparea în jocurile geopolitice străine, neadmiterea administrării externe a țării noastre;
5) menținerea statalității moldovenești, a tradițiilor multiseculare, a valorilor naționale și ortodoxe”, a declarat Dodon.

loading...

Comments are closed.