Dodon va desfășura o campanie de informare a cetățenilor, inclusiv cu vizite în raioanele țării

În această perioadă, Igor Dodon va desfășura o campanie de informare a cetățenilor, inclusiv cu vizite în raioanele țării.

”Le voi explica cetățenilor de ce conceptul de Interes Național trebuie să stea la temelia doctrinei politice a Republicii Moldova”, a declarat Igor Dodon, președintele PSRM.

Săptămâna trecută, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a demarat o campanie de promovare a ideii că Interesul Național al Moldovei trebuie să fie principala prioritate în politica moldovenească.

”Nu interesele străine, ale altor țări, ci Interesul Național al Moldovei trebuie să ghideze deciziile și activitatea autorităților statului, ca să nu permitem transformarea țării noastre în colonie și să nu pierdem din oportunitățile de dezvoltare economică și de armonie socială”, a subliniat Igor Dodon.

Prin intermediul diferitor mesaje și forme de comunicare, socialiștii vor informa publicul despre esența ideii de Interes Național și vor cultiva la cetățeni convingerea că Interesul Național trebuie să devină doctrina politică de bază a statului Republica Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share