Doi bărbați și-au bătut vecinul până la moarte. Detalii de la PG

Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Botanica a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală în privința a doi bărbați în vârstă de 42 și, respectiv, 47 de ani, originari din capitală, învinuiți de vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care a cauzat decesul victimei, informează Procuratura Generală.

Conform învinuirii înaintate de către procurorii de la Chișinău, la 02 martie 2024, aproximativ la miezul nopții, inculpații, împreună cu victima, care s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani, aflându-se în ograda unui bloc locativ de pe bd. Decebal din capitală, consumau băuturi alcoolice. La un moment dat, inculpații au inițiat un conflict cu victima, în cadrul căruia i-au aplicat lovituri cu mâinile și picioarele peste diferite părți ale corpului.

În continuarea acțiunilor criminale, i-au aplicat trei lovituri de cuțit, în rezultatul cărora a survenit decesul victimei.

Învinuiții au refuzat să facă declarații pe caz, în privința acestora fiind aplicată măsura preventivă – arestul preventiv.

Aceștia riscă o pedeapsă maximă sub formă de închisoare pe un termen de până la 15 ani.

Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Total
0
Shares
Total
0
Share