Alte știri

Doi fotbaliști de la naționala de fotbal a Rusiei au bătut două persoane în această noapte! Ce pedeapsă riscă?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev, jucători cu multe selecţii în naţionala Rusiei, l-au bătut pe Denis Pak, funcţionar în Ministerul Comerţului.

Aflaţi într-o cafenea din Moscova, Kokorin (Zenit Sankt Petersburg) şi Mamaev (FC Krasnodar) făceau gălăgie şi deranjau clienţii. Denis Pak,  înalt oficial în Ministerul Industriei şi Comerţului, le-a cerut să vorbească mai încet, transmite Adevarul.

Atât le-a trebuit jucătorilor. Împreună cu fratele lui Kokorin, cei doi fotbalişti s-au năpustit asupra lui Pak, i-au scos un dinte şi l-au învineţit la faţă.

Un alt caz care a avut loc în aceiași zi, cei doi au bătut șoferul unei jurnaliste de la Pervîi Kanal. Acesta a fost spitalizat în stare gravă.

Minsitrul rus de interne a ordonat deschiderea unei anchete. Presa rusă scrie că ar putea fi vorba de pedepse până la 8 ani de închisoare.

Nu e prima oară când cei doi prieteni îşi fac de cap.

Kokorin şi Mamaev au fost suspendaţi de federaţia rusă în iulie 2016, în timpul Euro-2016, după apariţia unor imagini video în care petreceau la un club din Monte Carlo, deşi evoluau la competiţia din Franţa.

loading...

Comments are closed.