Alte știri

Doi fotbaliști din naționala Columbiei amenințați cu moartea de fanii furioși pentru înfrângerea contra Angliei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jucătorii echipei naționale de fotbal a Columbiei Matheus Uribe și Carlos Bacca au fost amenințați cu moartea de mai mulți utilizatori a rețelelor de socializare după ce echipa lor favorită a fost învinsă de Angllia în optimile campionatului mondial de fotbal.

Columbienii nu sfătuie pe fotbaliști să se întoarcă acasă, amenințându-i cu moartea pentru penalty-urile ratate. Uribe a nimerit în bară, iar lovitura lui Bacca a fost oprită de portarul englez Jordan Pickford.

https://twitter.com/ZaneSebapadi/status/1014251822847090688

La data de trei iulie, echipa națională a Angliei a învins Columbia într-un meci din cadrul optimilor de finală a Campionatului Mondial de fotbal. În timpul regulamentar nu a fost identificat un câștigător, iar în urma penalty-urilor, echipa condusă de Gareth Southgate a învins cu scorul de 4-3. În sferturile de finală, englezii vor juca cu Suedia. Meciul va avea loc sâmbătă la ora 17.00.

La data de doi iulie s-au făcut 24 de ani de la moartea fostului fundaș al Columbiei, Andres Escobar. Acesta a fost împușcat după ce s-a întors acasă de la campionatul mondial de fotbal din 1994. Autogolul lui din meciul cu SUA nu a permis sud-americanilor să treacă de faza grupelor.

loading...

Comments are closed.