Social

Doi frați din Ungheni riscă să petreacă următorii cinci ani după gratii. De ce sunt învinuiți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi tineri au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Centru din cadrul Direcției de Poliției a mun. Chișinău, la scurt timp  după comiterea unui huliganism. Aceștia s-au dovedit a fi doi frați cu vârstele de 17 și 23 de ani originari din r. Ungheni, anterior cercetați penal pentru infracțiuni analogice.

Tinerii în timp ce se aflau la intersecția str. M. Varlaam cu str. Ismail, din motive huliganice au agresat un tânăr în vârstă de 25 de ani, cauzându-i leziuni corporale. Forțele de ordine au fost sesizate chiar de către victimă, care a comunicat că a fost agresat de două persoane necunoscute lui. La locul faptei tânărul a relatat că activează în calitate de gardian la un centru de afaceri, auzind gălăgie a ieșit afară unde a văzut tinerii care ascultau muzica data la maxim la boxa pe care o aveau în mână. La solicitarea tânărului de a da muzica mai încet și să nu facă gălăgie indivizii au devenit agresivi și i-au aplicat o lovitură cu pumnul în regiunea capului, după care s-au deplasat într-o direcție necunoscută. Tânărul a fost transportat și internat în spital pentru îngrijiri medicale.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigaţii întreprinse de către forțele de ordine, suspecții au identificați și escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina, comunicând că în momentul comiterii infracțiunii erau în stare de ebrietate.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru ,,Huliganism”, conform legislației în vigoare pentru fapta comisă tinerii riscă amendă în mărime de la 37 500 la 67 500 lei sau cu închisoare de până la 5 ani.

loading...

Comments are closed.