Oficial

Doi judecători de la Judecătoria Chișinău se află în imposibilitate de a-și continua activitatea

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 04 iunie 2020, judecătorilor Judecătoriei Chișinău: Igor BAȚALAI (sediul Ciocana) și Ciprian VALAH (sediul Centru) le-au încetat împuternicirile de drept, iar în prezent se desfășoară procedura verificare cu ulterioara numire a acestora în calitate de judecători până la atingerea plafonului de vârstă, anunță instanța de judecată prin intermediul unui comunicat de presă.

În respectiva perioadă judecătorii numiți se află în imposibilitate de a-și continua activitatea propriu-zisă, inclusiv de a continua examinarea cauzelor repartizate acestora.

Astfel, pentru a evita unele cheltuieli de deplasare sau alte incomodități suportate de către părți și participanții la proces, Judecătoria Chișinău recomandă publicului larg și părților să vizualizeze informația despre schimbarea termenului de judecare a cauzelor aflate în procedura judecătorilor numiți pe portalul național al instanțelor de judecată, care poate fi accesat după următorul link:   https://jc.instante.justice.md/ro/agenda-of-meetings-page.

În acest context, părțile și participanții la proces urmează fi informați despre stabilirea noului termen de judecare a pricinilor.

Totodată, pentru informații suplimentare, pot fi contactate sediile Judecătoriei Chișinău, în care activează judecătorii vizați.

PAS afirmă că nu este pregătit să voteze demiterea actualului Guvern

loading...

Comments are closed.