Social

Doi moldoveni au rămas fără bunuri de peste 250 000 lei, transportate fără acte de proveniență

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi moldoveni au rămas fără bunurile ce le transportau, după ce au fost stopați în zona de frontieră și nu au putut prezenta documentele necesare ce ar confirma proveniența acestora. Incidentul a fost consemnat în acest weekend de către angajații Direcției Echipe Mobile a IGPF.

La valorificarea unei informații operative, polițiștii de frontieră au acțiunat conform atribuțiilor de serviciu pe traseul din proximitatea satului Palanca. Astfel, a fost oprit în trafic pentru verificări un microbuz de rută ce se deplasa spre interiorul țării. În microbuz, pe locurile destinate pasagerilor se aflau saci plini cu bunuri de larg consum în asortiment (sute de metri de textile, ustensile de pescuit, încălțăminte, etc).

Polițiștii de frontieră au solicitat conducătorului auto, cât și pasagerului, să prezinte actele necesare și pentru încărcătura transportată, însă bărbații nu dețineau niciun act de proveniență a mărfii. Ca urmare, toate bunurile au fost depozitate în camera corpurilor delicte de pe teritoriul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

În prezent, se întreprind acțiuni de cercetare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Conform procedurii cazul urmează a fi transmis după competență reprezentanților Serviciului Vamal pentru elucidarea faptelor.

loading...

Comments are closed.