Alte știri

Doi moldoveni au trecut frontiera de stat ilegal și au fost reținuți de polițiștii de frontieră ucraineni și polonezi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii de frontieră din Ucraina și Polonia în cooperare au reținut doi moldoveni care au trecut clandestin frontiera dintre cele două state.

În seara de 25 aprilie, polițiștii de frontieră ai detașamentului din Liov au primit de la colegii lor polonezi informații că au observat mișcarea a doi oameni din Polonia către granița cu Ucraina.
În zona indicată, pentru a opri posibila infracțiune, grupul de reacție al departamentului „Rava-Russkaya” a plecat imediat.

În direcția indicată, militarii au reținut un bărbat de 37 de ani și o femeie de 34 de ani, care au intrat ilegal pe teritoriul Ucrainei în afara punctelor de control.

Aceștia s-au dovedit a fi cetățeni ai Republicii Moldova, aveau pașapoartele la ei, însă nu puteau explica de ce au decis să ajungă în Ucraina în acest fel.

După clarificarea tuturor circumstanțelor, cetățenii Republicii Moldova vor fi urmăriți în temeiul articolului 204-1 din Codul infracțiunilor administrative „Trecere ilegală sau tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat a Ucrainei”.

În continuare instanța urmează să ia o decizie.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.