Alte știri

Doi ofițeri din cadrul SPPS au primit diplome de absolvire a specializării în domeniul securității naționale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi ofițeri din cadrul Serviciului de Protecție și Pază de Stat au primit, astăzi, 11 iunie 2021, diplome de absolvire a specializării postuniversitare de perfecționare în domeniul securității naționale cu genericul „Probleme actuale ale securității statului„. Cursurile au fost desfășurate în perioada lunilor martie-iunie, curent, în cadrul Academiei Militare a Forțelor Armate din Republica Moldova „Alexandru cel Bun”.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Împreună cu ofițerii SPPS, la instruirile pe domeniul securității au participat ofițeri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării, Serviciului de Informații și Securitate, Serviciului Vamal, dar și angajați ai Parlamentului Republicii Moldova, și din cadrul confesiunilor religioase din țară.

La evenimentul de finalizare a cursului de perfecționare, absolvenții au primit diplome și medalii de absolvire, iar organizatorii au felicitat participanții cu noile performanțe care vor fi implementate, cu siguranță, în munca de zi cu zi, spre beneficiul și fortificarea securității țării.

Cursurile conțin circa 360 de ore teoretice și practice și sunt desfășurate anual, ofițerii SPPS participând cel de-al 4 an consecutiv.

loading...

Comments are closed.