Social

Doi părinți l-au lăsat pe proprietarul casei să le abuzeze sexual fiica de 15 ani, pentru a fi scutiți de chirie!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Părinți fără inimă! Și-au dat acordul ca fiica lor de 15 ani să fie maltratată sexual de proprietarul casei, în vârstă de 65 de ani pentru a nu mai plăti chiria și factura la gaze! Fata a trăit iadul pe pământ, iar în cele din urmă, tânăra era abuzată sexual și de tatăl acesteia când rămâneau singuri acasă.

O fată de 15 ani a fost salvată în orașul argentinian Quilmes datorită plângerii făcute de o mătușă, în care se explica, că mama fetei i-a permis proprietarului casei să o abuzeze sexual în schimbul neplății facturii de gaz și chiria.
 
Copilul a trăit, cel puțin doi ani, un adevărat iad. Mama sa biologică și tatăl vitreg au folosit-o ca un obiect de negociere pentru un pact macabru pe care l-au făcut cu proprietarul casei unde locuiau în orașul Bernal pentru a obține un beneficiu economic. Părinții au permis proprietarului să abuzeze minora de câte ori dorea în schimbul neplății chiriei și a facturii la gaz.
 
În timpul anchetei, agenții de poliție argentinieni au descoperit, de asemenea, că tatăl vitreg a violat în mod repetat fata atunci când rămânea singur cu ea. Din cauza acestor fapte, omul a fost acuzat de abuz sexual cu acces carnal.
 
Poliția Quilmes a arestat-o pe mama copilei, o femeie de 39 de ani și pe partenerul ei de 46 de ani, cetățeni paraguaieni și de asemenea pe proprietarul casei în care locuiau, un bărbat de 65 de ani. Femeia a fost acuzată că a promovat și facilitat prostituția, iar omul de 65 de ani a fost acuzat de abuz sexual.

Doi părinți l-au lăsat pe proprietarul casei să le abuzeze sexual fata pentru a fi scutiți de chirie, Părinți fără inimă, familie chisinu, caut gazda chisinau 

loading...

Comments are closed.