Alte știri

Doi pasageri ai unui avion au fost dați jos din aeronavă după ce au refuzat să poarte măști

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi pasageri au fost dați jos dintr-un zbor Delta Air Lines, care se afla deja pe pistă și se pregătea să decoleze, după ce aceștia au refuzat să poarte măști de protecție.

Potrivit Business Insider, cei doi au fost dați jos din cursa Delta 1227, care trebuia să plece de la Aeroportul Detroit către Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta pe 23 iulie, a declarat un reprezentant al companiei pentru The Hill și CNN.

“Zborul 1227 de la Detroit la Atlanta s-a întors la poartă (de îmbarcare, n. red.) după ce doi clienți nu au respectat instrucțiunile echipajului”, a declarat Emma Kate Protis. “După o scurtă întârziere, aeronava a plecat spre Atlanta”, a mai spus ea.

Identitățile celor doi pasageri nu sunt cunoscute. Compania Delta și-a actualizat condițiile de călătorie în lumina pandemiei coronavirusului.

Clienții și angajații Delta trebuie să poarte o mască de protecție sau o stofă deasupra nasului și gurii, pe parcursul călătoriei, în conformitate cu bunele practici de la CDC” , se arată pe site-ul companiei aeriene.

loading...

Comments are closed.