Alte știri

Doi pasageri ai unui avion au fost dați jos din aeronavă după ce au refuzat să poarte măști

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi pasageri au fost dați jos dintr-un zbor Delta Air Lines, care se afla deja pe pistă și se pregătea să decoleze, după ce aceștia au refuzat să poarte măști de protecție.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit Business Insider, cei doi au fost dați jos din cursa Delta 1227, care trebuia să plece de la Aeroportul Detroit către Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta pe 23 iulie, a declarat un reprezentant al companiei pentru The Hill și CNN.

“Zborul 1227 de la Detroit la Atlanta s-a întors la poartă (de îmbarcare, n. red.) după ce doi clienți nu au respectat instrucțiunile echipajului”, a declarat Emma Kate Protis. “După o scurtă întârziere, aeronava a plecat spre Atlanta”, a mai spus ea.

Identitățile celor doi pasageri nu sunt cunoscute. Compania Delta și-a actualizat condițiile de călătorie în lumina pandemiei coronavirusului.

Clienții și angajații Delta trebuie să poarte o mască de protecție sau o stofă deasupra nasului și gurii, pe parcursul călătoriei, în conformitate cu bunele practici de la CDC” , se arată pe site-ul companiei aeriene.

loading...

Comments are closed.