Alte știri

Doi pietoni au murit pe patul de spital, după ce au fost accidentați la Strășeni și Vulcănești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Două persoane au murit noaptea trecută, după ce au fost victimele a două accidente rutiere care s-au produs la aproximativ o oră unul de celălalt, în orașele Strășeni și Vulcănești.

Primul caz a avut loc ieri-seara pe o stradă din orașul Vulcănești, în jurul orei 17:10, un automobil de marca Opel Vectra, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 46 de ani, a accidentat un pieton, transmite deschide.md

Victima, un bărbat în vârstă de 65 de ani, traversa strada neregulamentar și nu a fost observat e șofer. În urma impactului, pietonul a fost transportat la spital în stare gravă. Din nefericire medicii nu i-au putut salva viața, iar în jurul orei 23:30, bărbatul a murit pe patul de spital.

Cel de-al doilea accident cu implicarea unui pieton a avut loc în jurul orei 18:20, în orașul Strășeni. Un șofer în vârstă de 27 de ani, la volanul unui automobil de marca Toyota Avensis a accidentat un bărbat în vârstă de 54 de ani, care la fel ca și primul pieton, traversa strada neregulamentar.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă-inconștientă, ulterior a decedat.

În ambele cazuri, oamenii legii au inițiat anchete și urmează să stabilească circumstanțele în care s-au produs cele două tragedii, iar șoferii riscă să fie cercetați penal.

loading...

Comments are closed.