Social

Doi șoferi beți și fără permise de conducere, depistați în zona de frontieră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale NORD au depistat în zona de responsabilitate doi șoferi fără permise de conducere și în stare de ebrietate avansată. Pe numele ambelor persoane au fost inițiate cercetări penale.

La data de 9 martie, în jurul orei 15:45, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Otaci a depistat un Mercedes E 280, înmatriculat în România, care staționa pe traseu, la intrarea în sat. Iarova. Șoferul nu a putut prezenta niciun document de identitate și nici permisul de conducere. Mai mult că în discuții s-a simțit un miros puternic de alcool, iar în mașină erau și doi copii minori. Ca urmare a cercetărilor ulterioare s-a aflat că persoana în cauză este cetățean moldovean, în vârstă de 38 de ani și locuitor al sat.Mereni, r-nul Anenii Noi. La sediul Inspectoratului de Poliție Ocnița, unde a fost transmis pentru efectuarea testului alcoolscopic, s-a confirmat faptul că acesta este în stare de ebrietate avansată, având o concentrație de alcool de 0,97 mg/l în aerul expirat.

Cu o oră mai târziu, angajații Sectorului Poliției de Frontieră Lopatnic au identificat în traficul din zona de frontieră un alt conațional băut și fără documente. Astfel, pe direcția localităților Badragii Vechi – Iorga a fost stopat un Opel Vectra, cu numere de înmatriculare moldovenești. La volanul autoturismului a fost legitimat un tânăr de 28 de ani, domiciliat în sat. Bădragii Vechi, r-nul Edineț. Deși deținea actele de identitate, nu avea permisul de conducere, iar declarațiile neclare și semnele clare de ebrietate au condus la escortarea tânărului către Inspectoratul de Poliție Edineț. S-a aflat că persoana avea o concentrație de alcool de 1,12 mg/l în aerul expirat.

loading...

Comments are closed.