Doi tineri din Bălți, reținuți de carabinieri. Aveau asupra lor un dispozitiv special și o substanță

La data de 29.08.2020, Carabinierii UM 1003 a Direcției regionale Nord a IGC, fiind în serviciu de menținere a ordinii publice în mun. Bălți au reținut două persoane suspecte ce aveau un comportament neadecvat.

Astfel, în jurul orelor 21.10, pe str. Bulgară din municipiul Bălți, carabinierii au observat două persoane de gen masculin ce aveau un comportament neadecvat.

Apropiindu-se, militarii au depistat lîngă indivizi o sticlă din masă plastică cu volumul de 0,5 litri cu un capac confecționat din folie de argint și o hârtie în care se afla înpachetată o substanță vegetală de culoare verzuie cu miros specific.

La fața locului a fost chemată grupa operativă a IP Bălți pentru identificara persoanelor și documentarea cazului.

În urma măsurilor întreprinse, persoanele au fost identificate ca fiind cu vârsta de 29 și respectiv 32 de ani, ambii locuitori ai mun. Bălți.

Ulterior, persoanele au fost conduse la Dispanserul narcologic al Spitalului Clinic mun. Bălți, unde au fost supuși expertizei narcologice în urma căruia a fost stabilit faptul consumării de către ambii a substanței “barbiturat metadon”.

Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, în cazul când observați persoane sub influența drogurilor, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de Carabinieri sau apelați la numărul 112.

Total
0
Shares
Total
0
Share