Social

Doi tineri din Cimișlia au lovit cu sticle de vodka un taximetrist și au încercat să-i fure mașina!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri 5 decembrie, în jurul orei 21:00, inspectorii de patrulare aflându-se la asigurarea climatului de siguranță a circulației rutiere în orașul Cimișlia, au primit o înștiințare telefonică de la Dispeceretul de gardă, precum că pe teritoriul gării auto ar fi avut loc o tentativă de a deposeda un taximetrist de mașina de serviciu.

Ajunși la fața locului, agenții de patrulare au constat că doi tineri necunoscuți fiind în stare de ebrietate au lovit un șofer de taxi cu sticle de băuturi spirtoase, intenționând în mod deschis să-i sustragă mașina. Șoferul a declarat că a reușit să fugă din mâinele bărbaților și imediat a sunat la poliție, iar făptașii au auzit și au fugit în direcții necunoscute.

La scurt timp, în urma măsurilor întreprinse, pe urme ferbinți ofițerii INP au observat pe o stradă un tânăr care era așezat pe marginea carosabilului. În momentul când a văzut echipajul de patrulare, acesta a început să aibă un comportament agitat. Astfel, a fost imobilizat și condus la inspectoratul de poliție.

Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, locuitor al satului Cicur Mingir, care a recunoscut că impreună cu un consătean de 26 ani, cu ceva timp în urmă ar fi lovit un taximetrist cu scopul de a sustrage mașina. Acesta a mai adăugat că, după ce au fugit de la locul infracțiunii, consăteanul a aplecat la sora sa, iar el în timp ce se deplasa pentru a stopa un aotomobil de ocazie, pe drum a lovit o femeie în etate, jefuindu-i geanta unde avea un telefon mobil, actele femeiei și circa 130 lei.

În prezent cazul este documentat pentru stabililea tuturor circumstanțelor și pedepsirea suspecților conform legii.

politia , 2 tineri încercat să fure un automobil taxi în orașul Cimișlia, Inspectoratul Național de Patrulare al IGP, inspectoratul general de politie, alexandru pinzari, taxi moldova 14222

loading...

Comments are closed.