Alte știri

Doi tineri, din Dubăsari și Glodeni, au fost reținuți pentru comiterea unui jaf stradal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Centru al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma acțiunilor speciale de investigație și urmărire penală, au reținut doi tineri suspectați de comiterea unui jaf stradal. Aceștia s-au dovedit a fi în vârstă de 20 ani, originari din raioanele Dubăsari și Glodeni.

În seara de 14 februarie, polițiștii au fost sesizați de o femeie comunicând că a fost jefuită în timp ce aștepta transportul public pe str. Pan Halippa. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă de comun cu grupa specializată, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Femeia în vârstă de 49 de ani, a comunicat că în timp ce aștepta transportul public, doi indivizi s-au apropiat și în mod deschis i-au sustras geanta care se afla telefonul mobil de model ,, Samsung Galaxy J4”, portmoneul și alte bunuri materiale, după care au fugit într-o direcție necunoscută, cauzând un prejudiciu material în sumă de 8 000 lei.

Polițiștii imediat au dispus mai multe acțiuni de investigație. În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală suspecții au fost identificați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.

Tinerii au fost plasați în arest pentru 30 de zile, iar pentru fapta comisă ei riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.