Social

Doliu în raionul Orhei! Un primar a murit astăzi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vladimir Cociorvă, Primarul comunei Brăviceni din raionul Orhei a decedat astăzi. Anunțul a fost făcut de către Viorel Furdui, directorul executiv al Congresului Autorităților Locale din Moldova, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Am aflat o veste foarte tristă – a decedat colegul nostru, primarul de Brăviceni, Orhei., Vladimir Cociorvă. Un om excepțional, activ, puternic și foarte respectat de comunitatea locală pe care o conduce de mulți ani și de către noi toți din cadrul APL! O personalitate deosebită și unicală, care a readus la viață satul său natal și a insuflat speranță majorității locuitorilor din Brăviceni, prin crearea locurilor de muncă și dezvoltarea satului. Este o tragedie enormă pentru toți: famlie, Brăviceni și toate echipa de primari! Regretăm foarte mult aceasta piredere enorma!”  a scrie pe pagina sa de Facebook, Viorel Furdui. 

Vladimir Cociorvă a fost ales drept primar al localității Brăviceni în anul 2015, din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova, nefiind la primul său mandat.

loading...

Comments are closed.