Editoriale

Domnule Munteanu, ești incredibil!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Valeriu Munteanu, candidatul PL la funcția de primar al Capitalei, și-a axat strategia electorală pe lupta cu „binomul Plahotniuc – Dodon”. Eu îi pot crede pe cei din PAS care au inventat acest dușman fictiv numit binom, dar pe dumneata, domnule Munteanu, nu te cred.

Te provoc să faci un exercițiu de memorie. Amintește-ți începutul anului 2016. Pe vremea ceea Năstase cu Dodon și Usatîi urlau în stradă jos guvernul și alegeri anticipate, iar Partidul Liberal și Partidul Democrat învesteau un nou cabinet de miniștri într-o conjunctură foarte stresantă. Atunci dumneata deveneai Ministrul Mediului în Guvernul Filip, susținut politic de Plahotniuc (PD) și Ghimpu (PL). Au trecut doi ani, iar acum dumneata te-au apucat să lupți cu binomul Plahotniuc-Dodon. Chiar nu îți este rușine?

Apoi, tot dumneata o faci pe marele român. Vrei să faci unirea – ce ideal măreț! Dar PL „a stat” vreo 7 ani la guvernare, liderul partidului fiind o bucată de vreme Președintele Parlamentului și Președintele țării (interminar). Ce ați făcut voi pentru unire, în afară de piatra instalată în fața Guvernului?… Vă ajunge să vă ascundeți interesele în spatele acestei retorici naționaliste.

Aș vrea să-ți mai spun: domnule Munteanu, ești necredibil! Lupta ta înflăcărată cu așa-zisul binom este de-a dreptul ridicolă. Dacă vrei să ajungi primar de Chișinău construiește-ți o strategie electorală proprie, nu-i plagia pe cei care sunt acum în top-ul sondajelor. Fii mai original.

Apropo de sondaje, ai menționat într-o postare pe facebook că Silvia Radu a luat puține procente la alegerile prezidențiale din 2016. Mai ții minte câte % a luat domnul Mihai Ghimpu?…

autor: Constantin Birca

loading...

Comments are closed.