Donald Trump a fost fotografiat și amprentat la o închisoare din Atlanta. Cât timp a stat după gratii

Donald Trump s-a prezentat joi la închisoarea din comitatul Fulton, din Atlanta pentru a se conforma ca inculpat rigorilor legale ce decurg din acuzațiile care i se aduc în legătură cu efortul său de a anula pierderea alegerilor din 2020 în statul Georgia. Acesta este cel de-al patrulea dosar penal deschis fostului președinte în acest an. Trump a stat la închisoare aproximativ 20 de minute. Fotografia judiciară a sa, făcută în timpul scurtei sale șederi într-o închisoare din Georgia, unde a fost inculpat pentru presiunile electorale din 2020, a fost dată publicității, transmite Digi24.ro

Trump a trebuit să plătească o cauțiune de 200.000 de dolari pentru a fi eliberat din închisoarea din Atlanta în timp ce va aștepta finalitatea procesului.

Fostul lider de la Casa Albă a stat la închisoare aproximativ 20 de minute. Șeriful din comitatul Fulton a declarat că toți cei 19 inculpați din dosarul privind încercarea de deturnare a rezultatului alegerilor din Georgia vor trece prin aceeași procedură ca orice alt inculpat, care include amprentarea și fotografierea.

La fel ca mulți dintre cei 18 co-inculpați care s-au predat deja la închisoare, înregistrarea lui Trump a fost finalizată rapid, deoarece fostul președinte și avocații săi au negociat termenii predării. Donald Trump a părăsit Atlanta după ce s-a predat la închisoarea din comitatul Fulton.

„Nu am făcut nimic greșit”, a spus Trump reporterilor înainte de a se urca în avion. Trump a descris dosarul penal împotriva sa drept „o parodie de justiție”.

Donald Tump are inițiate pe numele său 4 dosare penale. Cu toate acestea, el poate participa la o nouă campanie electorală.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share