Externe

Donald Trump va lansa în curând propria sa platformă de socializare, potrivit unui consilier al acestuia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul preşedinte american Donald Trump, suspendat de pe Twiteer, Facebook şi alte site-uri de socializare, în urma atacului  împotriva Capitoliului Statelor Unite, intenţionează să lanseze propria sa platformă de socializare. 

Jason Miller, un purtător de cuvânt al campaniei electorale din 2020 a lui Trump, a declarat postului de televiziune că Trump va reveni în spaţiul mediei sociale cu o nouă platformă, proprie, care ”va redefini complet jocul”, scrie Fox News, conform Reuters, citat de News.ro

Miller nu a oferit alte detalii şi nu a fost disponibil vreun comentariu din parte reprezentanţilor companiei Trump Organization.

Twitter, Facebook şi alte platforme au fost în centrul atenţiei pentru modul în care gestionează conturile politicienilor şi ale oficialilor guvernamentali, după ce au suspendat conturile lui Trump pentru incitarea la violenţă.

Facebook, care în ianuarie a suspendat contul lui Trump pe termen nedefinit, a solicitat unei comisii independente să decidă dacă această suspendare trebuie să fie menţinută.

Sursa: News.ro

loading...

Comments are closed.