Alte știri

Dorești un smartphone nou? Top 7 cele mai bune telefoane în 2019

Pinterest LinkedIn Tumblr

Achiziționarea unui nou smartphone presupune să ții cont de o serie de specificații ce trebuie să fie conform cu așteptările pe care le ai în materie de performanță. Cele mai bune telefoane mobile din lume sunt disponibile în prezent, în 2019, şi în Moldova, de la cei mai importanţi producători, printre care se numără Apple, Samsung, Huawei, HTC sau Sony, dar și companii mai tinere precum OnePlus sau Xiaomi.

Iată care sunt cele mai bune telefoane în 2019:

Urmăriți-ne și pe Telegram!

1. OnePlus 6

OnePlus îşi merită locul alături de branduri consacrate din industria de telefonie mobilă-Samsung, Apple şi Sony. Se prezintă la start cu performanţe bune, afişaj bogat în culori şi luminos, design atractiv şi o cameră foto solidă. OnePlus 6 este cel mai bun model pe care compania l-a oferit pasionaţilor de telefoane mobile. Are specificaţii de top, o cameră duală bună şi un ecran OLED desăvârşit.

2. Huawei P20 Pro

Huawei câştiga din ce în ce mai mult aprecierea iubitorilor de smartphone-uri, care îi recunosc avantajele: preţuri imbatabile, performanţe foarte bune, funcţii inovatoare. Toate acestea se regăsesc din plin pe modelul P20 Pro. Cea mai importantă inovaţie pe care o aduce acest telefon Huawei P20 pro constă în cameră foto triplă 40+20+8MP, ce include un senzor mare de 40MP ideal pentru o tehnică avansată în fotografii reuşite, cameră cu senzor color şi monocrom, precum şi un zoom optic mare (3X).

3. Huawei P30

Huawei P30 are numeroase puncte forte printre care se numără camerele foto multivalente și prețul atractiv. Acesta are un design simplu, cu notch de mici dimensiuni în partea frontală și ecran de 6.1 inch (P30) și 6.47 inch (P30 Pro) cu rezoluție de 1080 x 2340 pixeli. Telefonul are trei camere foto, dintre care una principală wide, una ultrawide și una telephoto. Camera acestui smartphone este considerată una dintre cele mai bune de pe piață.

4. ASUS ROG

ASUS ROG Phone ZS600KL are particularități inspirate din zonă „gaming-ului”: dotări hardware de vârf, design gaming-like, baterie foarte bună şi capacitatea de a suportă jocuri pe telefon destul de pretenţioase şi consumatoare de resurse. Dacă intenţionezi să te joci pe telefon, căută un model cu adevărat deosebit şi banii nu ar trebui să reprezinte o problemă. Smartphone-ul ASUS ROG vine preinstalat cu sistem de operare Android 8.1 Oreo, are un sistem audio cu vibraţii şi o cameră foto duală de 12 MP.

5. Samsung Galaxy Note 9

Telefonul Galaxy Note 9 promite poze de o claritate excepţională, design plăcut vizual şi la atingere, precum şi o experienţă acceptabiă când vine vorba de gaming. Cu un ecran super AMOLED de 6.4 inch şi rezoluţie 1440 x 2960, sticlă de protecţie Gorilla Glass 5 şi o configuraţie bine închegată, Galaxy Note 9 are cam tot ce ți-ai putea dori de la un telefon decent în 2019. Este pus în mişcare de un procesor cu 8 nuclee pe chipset Exynos 9810, 8 GB RAM şi memorie internă 512 GB Flash.

6. HTC U12 Plus

Smartphone-ul HTC U12 Plus este un telefon puternic, cu un sunet incredibil şi cameră foto peste medie. Opţiunea este în general îmbrăţişată de cei care fac upgrade de la vechiul model HTC 10 sau de cei care caută o alternativă decentă la cele mai bune telefoane mobile Samsung şi Iphone, liderii de piaţă la acest moment. HTC U12 Plus este motorizat de un procesor Snapdragon 845, unul din cele mai puternice de pe piaţă.

7. Apple iPhone XS

Smartphone-ul Iphone XS este unul din cele mai scumpe telefoane mobile al anului 2019. Acest telefon preia în mare designul modelului anterior, Iphone X fiind îmbrăcat într-o carcasă din sticlă şi oţel. Platforma hardware are în centru procesorul A12 Bionic, cel care a fost catalogat că fiind cel mai puternic din 2018.

sursa: Playtech.ro

loading...

Comments are closed.