Dorin cel “groaznic” va avea demnitatea de a-și cere scuze pentru ieșirile sale isterice în cadrul Guvernului?

Cu o săptămână în urmă, premierul PAS a avut o intervenție isterică în cadrul executivului în raport cu două magistrate, ale căror nume a încercat să le denigreze, afirmând nemulțumirea sa în legătură cu o hotărâre judecătorească.

Pe de o parte, acesta a făcut imixtiune prin declarații în puterea judecătorească, pe de altă parte, acesta încearcă să dea de înțeles magistraților că el este șeful a tot ce se decide în Republică.

Uitați că acum 24 de ore, una dintre aceste magistrate, pe care premierul din Mîndîc a încercat să le denigreze, s-a pronunțat în cadrul unui complet printr-o sentință prin care a condamnat la 10 ani de închisoare fostul președinte al BEM pentru frauda bancară.

Nu mă aștept la cine știe ce competență de la acest premier, căci el se pricepe bine la altele, dar mă întreb dacă va avea bun simț să iasă public și să-și ceară scuze pentru temperamentul (a se citi COMPORTAMENTUL) său necontrolat față de magistrați.

Pentru cei care cred că sentința dată a fost aprobată după ce a făcut gălăgie Dorin Recean, vă aduc la cunoștință că aceasta a fost aprobată de completul magistraților cu mai mult de o lună în urmă și procedural a fost expusă acum în cadrul ședinței.

Sergiu Burlacu, vicepreședintele PLDM

Total
0
Shares
Total
0
Share