Alte știri

Dorin Chirtoacă admite că în cel mai scurt timp, Vlad Filat va fi eliberat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook, în care a presupus că după depunera jurământului de către noul ministru al justiției și a demisiei lui Vlad Plahotniuc din fruntea PDM, ar putea urma și eliberarea lui Vlad Filat.

„Admiterea cererii de revizuire înseamnă reluarea procesului de la capăt, iar dacă nu se aplică măsuri preventive, are loc eliberarea din sala de judecată. Dacă acest lucru are loc azi, înseamnă că este cu dedicație, așa cum a facut-o Plahotniuc până acum, ceea ce va arăta că și aici s-au tras sfori pe dedesubt, doar că în direcția opusă.”, scrie liberalul.

Dorin Chirtoacă spune că este necesară publicarea tuturor informațiilor cu privire la investigația companiei Kroll. „Dacă publicarea tuturor acestor informații nu va avea loc, atunci, vom asista la mușamalizare, la băgarea gunoiului sub preș cum a fost până acum, iar înlocuirea guvernărilor nu va avea nici un efect benefic asupra populației.” mai spune acesta.

Amintim că mai mulți oameni apropiați ai binomului ACUM+PSRM au fost eliberați recent, fiind vorba de Andrei Tranga, fondatorul rețelei de restaurante Andy’s Pizza, fostul deputat Iurie Bolboceanu, condamnat la 14 ani pentru trădare de patrie și spionaj în favoarea Rusiei, activistul Pavel Grigorciuc, care l-a lovit pe deputatul Sergiu Sîrbu.

loading...

Comments are closed.