Social

Dorin Chirtoacă despre moartea șoferiței cu Porsche: Și-a căutat moartea cu lumânarea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PL, Dorin Chirtoacă, a comentat decesul șoferiței cu Porsche care a provocat accidentul de la Buiucani. Chirtoacă a scris pe pagina sa de facebook că șoferița și-a căutat moartea cu lumânarea.

Dorin Chirtoacă, președintele PL:

„Svetlana Ungureanu a decedat, dar
unde sunt cei care au protejat-o ani la rand?
Si de ce ea si-a gasit sfarsitul in proiectele europene ale subsemnatului?

Soferita care a provocat, o saptamana in urma, dezastrul de la Buiucani, a decedat. Da, ea si-a cautat moartea cu lumanarea, demult. Acest lucru era clar din lista de contraventii si fapte penale comise la volan, precum si din filmuletele care arata aceste antecedente ale ei.

Dar cine i-a permis sa faca toate acestea? Cine a protejat-o? Cine a scos-o de fiecare data din probleme, “hotarandu-i intrebarile”?
Cine i-a dar voie sa urce din nou, beata la volan, inapoindu-i permisul de conducere? Cine a facut sa prinda la un asemenea “curaj”?

Cei care au facut asta, sunt exact acei care au impins-o la aceasta moarte.

Aceasta situatia tragica, reprezinta din pacate oglinda societatii noastre din ultimii 30 de ani.

O sa explic mai pe larg acest lucru, cu prima ocazie. Pana atunci va rog sa-mi raspundeti la
o intrebare: de ce subsemnatul, care este invinovatit de toate relele de pe lume, am facut si strada Alba Iulia, am adus si troleibuzul (din ce 260), in care s-a lovit Svetlana, si de ce un sistem putred si ticalos, au facut posibil ca ea sa conduca, repetat, beata la volan, sa aiba din nou permis, si sa-si gaseasca sfarsitul in proiectele subsemnatului?

Pentru asta cine este de vina?!

Dumnezeu sa o odihneasca, este totusi un suflet de om.

Consecintele sunt grave: un alt om decedat si un copil ramas orfan de mama, de pagubele materiale nu este cazul sa vorbim acum.

Cei care au adus-o la aceasta trebuie identificati si pedepsiti.”

Amintim că astăzi dimineața medicii de la Spitalul de Urgență au anunțat că din cauza traumatismelor, Svetlana Ungureanu a decedat

loading...

Comments are closed.