Politic

Dorin Chirtoacă: Nu am avut boli cu transmitere sexuală. Ieșiți din tufari, lepre socialiste care umblați cu referendumu’!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul suspendat al municipiului Chişinăul, Dorin Chirtoacă, a comentat imaginile video apărute ieri pe Internet, în care el împreună cu mai mulţi funcţionari ai Primăriei, dansau pe marginea unui drum din România, nu Tenerife așa cum au informat autorii video-ului.

Chirtoacă a fost foarte dur cu socialiștii, pe care i-a numit „lepre”.

dorin chirtoaca„Astăzi, 8 noiembrie, de ziua mamei mele, au fost răspândite pe internet minciuni aberante, precum că aș fi fost tratat de boli cu transmitere sexuală și drept „dovadă” puse poze cu …fața friptă. Da, m-am fript în 2015, dar nu de boli, ci reparând robinetul de la boiler al unei rude, o matușă. Poate să vină și să vă dea vreo două, dacă ați avea curaj să ieșiti din tufari, lepre socialiste care umblați cu referendumu”, se spune în mesajul lui Chirtoacă.

În aceeași postare, Chirtoacă a negat că ar purta ceas de 200 000 de euro, spunând că asta la fel ar fi o aiureală a socialiștilor. Primarul suspendat a mai adăugat că pe 19 noiembrie, cetățenii vor pune nota atât lui, cât și socialiștilor.

„Bine oameni fără de Dumnezeu, difuzați tot ce va trece prin cap, îmbrăcat sau cu pielea, viu, „mort” și cum mai doriți. Cu atât mai jalnic veți pierde! Cetățenii ne vor pune la toți nota, și nouă și vouă, pe 19 noiembrie!”, a mai adăugat Chirtoacă.

loading...

Comments are closed.