Dorin Recean a avut o întrevedere cu o delegație de lideri de afaceri germani

Avantajele investițiilor în țara noastră, provocările economice și importanța integrării europene pentru dezvoltarea oportunităților de afaceri au fost printre subiectele-cheie discutate de către prim-ministrul Dorin Recean cu o delegație de lideri de afaceri germani, care se află într-o vizită la Chișinău.

Șeful Executivului și-a exprimat aprecierea pentru sprijinul comunității de afaceri germane și a subliniat că parteneriatele economice solide contribuie la obiectivul de dezvoltare al țărilor noastre.

„Republica Moldova are talent și inovație, oferim numeroase beneficii pentru investitori și ne dorim să atragem cât mai mult capital pe termen lung. Vă invit să explorați posibilitățile investiționale ale Republicii Moldova. Agenția de Investiții este la dispoziția agenților economici care doresc să-și lanseze o afacere în Republica Moldova”, a declarat premierul Dorin Recean.

Delegația formată din aproximativ 70 de reprezentanți de nivel înalt ai unor companii majore germane și europene, precum „Mercedes-Benz”, „Audi”, „Deutsche Bank”, „Bosch”, „Bayer” și altele, a fost informată despre oportunitățile economice oferite de politicile proeuropene promovate de autorități.

Vizita companiilor germane la Chișinău este susținută de Inițiativa pentru Stabilitatea Europeană (ESI), un centru analitic care promovează de peste zece ani liberalizarea regimului de vize și integrarea europeană aprofundată a Republicii Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share