Politic

Dorin Recean, desemnat să formeze noul Cabinet de miniștri, a avut consultări cu mediul de afaceri, CALM și societatea civilă

Pinterest LinkedIn Tumblr

La Parlament, Dorin Recean, desemnat prin decret prezidențial să formeze noul Cabinet de miniștri, a avut consultări cu mediul de afaceri, CALM și societatea civilă, informează telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

A discutat azi cu reprezentații mediului de afaceri. Candidatul susține că dezvoltarea economică este prioritatea sa imediată.

„Vom sprijini dezvoltarea afacerilor și creșterea investițiilor, ca să creăm locuri de muncă, salarii mai mari și să contribuim la dezvoltarea comunităților din întreaga țară”, a declarat Recean.

”Cu reprezentanții societății civile am discutat despre necesitatea unui fundament solid pentru redresarea economică, pentru a fi pe viitor mai puțin vulnerabili pe timp de criză.

Reprezentanții societății civile vor monitoriza reformele începute, în special în domenii ca eficiența energetică, gestionarea proprietății publice și a întreprinderilor de stat.

La întrevederea cu reprezentanții Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), am vorbit despre descentralizare și consolidarea autonomiei locale, inclusiv prin crearea condițiilor salariale și atragerea talentelor în administrația țării.

Vom munci împreună disciplinat, pentru îndeplinirea priorităților și folosirea potențialului generat de integrarea europeană pentru dezvoltarea regională”, a mai declarat candidatul.

loading...

Comments are closed.