Politic

Dorin Recean l-a prezentat echipei pe secretarul general al Guvernului, Artur Mija

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prim-ministrul Dorin Recean l-a prezentat echipei pe secretarul general al Guvernului, Artur Mija, numit în funcție în cadrul ședinței de astăzi a Cabinetului de miniștri. Premierul și-a exprimat convingerea că secretarul general Artur Mija va contribui la eficientizarea activității instituției, totodată, i-a mulțumit fostului secretar general, Igor Talmazan, pentru sporirea eficienței și îmbunătățirea proceselor de lucru în cadrul Cancelariei de Stat.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Țin să menționez că eficiența nu întotdeauna este despre multă muncă. Eficiență înseamnă planificarea corectă a timpului pentru realizarea sarcinilor cu o productivitate înaltă. Vă doresc să fim eficienți, să lucrăm cu plăcere și să avem rezultate pe măsură”, a spus prim-ministrul.

La rândul său, secretarul general Artur Mija a vorbit despre obiectivele setate pentru perioada următoare, menționând că prioritățile de bază ale Guvernului vizează disciplina și ordinea în instituțiile statului, asigurarea stabilității și dezvoltării economice: „Vreau să vă rog să facem împreună trei lucruri: să delimităm prioritățile, să controlăm procesele implementate și să ne concentrăm în activitatea noastră pe soluții, nu pe probleme. În același timp, Cancelaria de Stat va avea în continuare rolul important în procesul de integrare în Uniunea Europeană”.

Artur Mija a absolvit Academia de Studii Economice din Moldova, este licențiat în economie, specializarea marketing și logistică. Din iunie până în noiembrie 2019, a fost șef al Cabinetului prim-ministrei Maia Sandu.

loading...

Comments are closed.