Actual

Dorina Panfil, inspector vamal, a decedat în urmă unui accident rutier

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul Vamal deplânge trecerea în neființă a doamnei Dorina Panfil, inspector superior din cadrul postului vamal Giurgiulești, Biroul Vamal Sud.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Doamna Panfil a suferit într-un accident rutier, care s-a produs în data de 24 august 2022, la ora 06:15, pe traseul Comrat –Giurgiulești, în rezultatul căruia au avut de suferit 7 funcționari vamali, care se îndreptau la serviciu, spre postul vamal Giurgiulești-Galați. În toată această perioadă medicii au luptat pentru viața Doamnei Panfil, dar nu au reușit să o salveze.

Doamna Panfil avea vârsta de 38 de ani, ultimii 5 dintre aceștia dedicându-i activității în cadrul Serviciului Vamal, unde s-a bucurat de un respect deosebit din partea colegilor. În toți acești ani, s-a remarcat prin înalte calități morale și profesionale, fiind o funcționară responsabilă, empatică, modestă și cumpătată.

Pentru atitudinea conștiincioasă față de exercitarea atribuțiilor de serviciu și contribuția adusă la asigurarea securității economice a statului, Doamna Dorina Panfil a fost decorată, de-a lungul carierei sale, cu diverse medalii și distincții.

Exprimăm sincere condoleanțe în aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie și rude.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

loading...

Comments are closed.