Politic

Dosar politic în perioada lui Plahotniuc, iar acum este pe bune? Petic, dat pe mâna judecătorilor de la CSJ

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic, membru al Partidului „Platforma pentru Demnitate și Adevăr”, este chemat din nou în instanță, chiar dacă a fost achitat, de Curtea de Apel Cahul, în dosarul în care era învinuit pentru huliganism agravant, cauză considerată ”dosar politic” în perioada când se spunea că țara se afla sub controlul lui Vlad Plahotniuc.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Astfel, procurorii au contestat decizia CA Cahul la Curtea Supremă de Justiție. Activistul civic se arată indignat de acest fapt și vine și cu un apel către Procurorul General interimar, Dumitru Robu. „Liniștiți-vă cățeii, da, da, pe bune cățeii, pe mine nimic nu mă mai doare. Cu cât mai mult vă umflați în pene, domnilor Procurori, cu atât Republica Moldova îmi va plăti prejudiciu mai mult”, a scris Petic, într-o postare pe pagina sa de Facebook, scrie unimedia.info

„Mizerabililor, de ce încercați să duceți prin falsuri Curtea Supremă de Justiție în eroare, doar voi pretindeți că sunteți justiția? Băieții aceștia de la Procuratură fumează, pe bune fumează ceva tare. Credeam că s-au liniștit, dar nu vor, nu vor și gata. Instanța de fond Taraclia m-a achitat ca la carte. Curtea de Apel Cahul m-a achitat și mai frumos decât ca la carte. Nu se liniștesc, hai să atacăm la Curtea Supremă de Justiție. Voi ați găsit miliardul furat, spălătoria de bani, frauda bancară, dosarul Bahamas, autorii schemelor și v-am rămas doar eu, huliganul de mine? Domnule Procuror General Dumitru Robu! Liniștiți-vă cățeii, da, da, pe bune cățeii, pe mine nimic nu mă mai doare. Cu cât mai mult vă umflați în pene, domnilor Procurori, cu atât Republica Moldova îmi va plăti prejudiciu mai mult. Și da, eu nu am practica de Procuror, dar am citit argumentele lor și mi s-a făcut rușine. Domnilor, sunteți o rușine a justiției, pentru că avem așa Procuratură. Ne batem și la Curtea Supremă de Justiție, încep iar a mă umplea de adrenalină”, a scris Gheorghe Petic, pe pagina sa de Facebook.

Procurorul General interimar, Dumitru Robu, nu a venit, deocamdată, cu o reacție la apelul activistului civic.

În august 2022, Gheorhe Petic anunța că magistrații Curții de Apel Cahul l-au achitat în dosarul în care era învinuit pentru huliganism agravant.

loading...

Comments are closed.