DOSARUL ENERGOCOM // Renato Usatîi o atenționează pe Maia Sandu că ar putea publica un pachet de documente. Detalii

Renato Usatîi îi cere Maiei Sandu și PAS să facă publice documentele, ce demonstrează implicarea lui Igor Dodon în schemele ilegale de la „Energocom”. Președintele Partidului Nostru a declarat într-un interviu pentru „Radar Politic”, că serviciile ucrainene au transmis Chișinăului „un sac de probe”.

„Dacă Maia Sandu și PAS nu vor prezenta public documentele cu implicarea lui Dodon în schemele ilegale în cazul „Energocom”, o voi face eu. Serviciile ucrainene au transmis serviciilor noastre un sac cu probe privind implicarea lui Dodon în aceste scheme ilegale. Guvernarea noastră le ascunde. Dar combinația nu va trece pentru că sunt gata să le public eu. PAS de tare ce luptă cu Dodon, au negociat între ei și amânarea expertizei în dosarul „kuliok” pentru anul viitor. Au făcut modificări în legislație ca Dodon să nu poată fi tras la răspundere pentru prezentarea unui certificat medical fals. Întrebare către PAS: Voi soviste aveți? Dacă toate probele că această persoană s-a băgat în buzunarul oamenilor sunt reale, voi oricum sunteți gata pentru orice doar ca să câștigați alegerile prezidențiale?”, a declarat Renato Usatîi.

La mai bine de un an de când a ajuns în instanța de judecată dosarul „Energocom”, în care este vizat Igor Dodon, jumătate din ședințe au fost amânate, iar în prezent dosarul se află la etapa audierii martorilor. Unii experții susțin că astfel s-ar încerca tărăgănarea procesului pentru ca învinuitul să poată scăpa de pedeapsă.

Total
0
Shares
Total
0
Share