Alte știri

Două persoane au ajuns la spital cu intoxicație după ce au utilizat un încălzitor de apă conectat la o butelie de gaz

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara zilei de 15 noiembrie, două persoane s-au intoxicat după ce au utilizat un încălzitor de apă conectat la o butelie de gaz.

Cazul a fost înregistrat în localitatea Târnova, raionul Edineț. Potrivit IGSU apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:03.

La fața locului a intervenit un echipaj a serviciului de asistență medicală, care  a stabilit că două persoane, un bărbat în vârstă de 42 de ani, dar și o femeie în vârstă de 35 de ani au primit intoxicație cu gaze.

Prealabil specialiștii au ajuns la concluzia că oamenii s-au intoxicat cu gaze emanate de la un încălzitor de apă instalat în baie, conectat la o butelie. Persoanele au primit îngrijiri la fața locului, iar ulterior echipajul medical a transportat pacienții la secția de reanimare a Spitalului Raional din Edineț pentru tratament.

La moment viața oamenilor este în afara pericolului. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează oamenii să fie foarte prudenți atunci când exploatează instalații conectate la gaze naturale. Salvatorii recomandă ca înaintea utilizării, acestea să fie supuse unei verificări minuțioase de specialiști. În cazul în care instalațiile au defecțiuni, oamenii sunt rugați să întrerupă exploatarea pentru a nu se supune riscului.

Citește și: VIDEO // Un șofer în stare de ebrietate a fost depistat de polițiștii de patrulare, astăzi, la ieșirea din Vadul lui Vodă

loading...

Comments are closed.