Social

Două persoane au murit într-un accident produs la Râșcani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat şi o femeie, de 42 şi 74 de ani, şi-au pierdut viața după ce automobilul cu care se deplasau a fost lovit frontal de un alt autoturism care a ieșit la depășire. Accidentul s-a produs vineri seara, 7 septembrie, în preajma localității Pârjota, raionul Râșcani.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Râșcani, Lilia Harea, a declarat că șoferița în vârstă de 52 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de model Opel, a ieșit la depășire fără să se asigure şi a lovit frontal un automobil de model BMW, care se deplasa regulamentar, transmite IPN.

În urma impactului pasagera din BMW, în vârstă de 74 de ani, a murit pe loc, iar șoferul de 42 de ani a fost rănit grav, fiind prins între fiarele automobilului. La fața locului a fost nevoie de echipa de descarcerare. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă, însă nu a putut fi salvat.

Șoferița din Opel a fost reținută pentru 72 de ore. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă închisoare de la 6 la 10 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 5 ani.

loading...

Comments are closed.