Social

Două tinere s-au bătut în fața unui club de noapte din sectorul Botanica

Pinterest LinkedIn Tumblr

Au făcut spectacol în faţa unui local din Sectorul Botanica al capitalei. După ce ar fi chefuit într-un club de noapte, situat pe Bulevardul Burebista, au ieşit afară să-şi încheie socotelile. Două tinere, aflate, cel mai probabil, sub influenţa băuturilor alcoolice s-au luat de păr în stradă, şi totul sub privirile mai multor curioşi.

Pentru că fetele nu se potoleau nici în ruptul capului, angajaţii localului ar fi solicitat agenţii de pază şi protecţie, care au venit la faţa locului. Echipa noastră a reuşit să intre în posesia unor  imagini video, prin care se vede cum tinerele se apucă de păr şi se târăsc pe jos, strigând una în adresa celeilalte cuvinte necenzurate, scrie Canal3.

Martorii care erau prezenţi au încercat să le despartă, însă, din imagini se vede că nu le reuşeşte. În cele din urma, scandalagioaicele sunt separate una de alta de către agenţii de pază, aceştia solicitând şi intervenţia poliţiei. Oamenilor legii nu au putut să ne ofere mai multe informaţii cu privire la acest caz, pentru că, potrivit lor, dosarul a ajuns la Procuratură.

loading...

Comments are closed.