Alte știri

VIDEO // DOVEZI: După Usatîi și Maia Sandu fură din programul PACE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Una dintre cele mai importante priorități ale Partidului Politic PACE este de a se axa pe prevenirea și combaterea corupției. Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc are convingerea că hoții care ne fură țara și neamul merită doar pedeapsa cu închisoarea și confiscarea averilor dobândite ilegal.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat, marți seara, într-o emisiune televizată la postul Jurnal TV, că în viitorul apropiat, va înainta o lege de confiscare a rapidă a averilor funcționarilor provenite din fapte ilicite.

Fapt vizibil este că Maia Sandu a preluat ideea de la Gheorghe Cavcaliuc, la fel cum a făcut deja, nu o singură dată și Renato Usatîi care se inspiră periodic din programul electoral al partidului PACE.

Coincidență sau nu, chiar a doua zi după ce liderul PACE a făcut declarația referitor la implementarea votului electronic pentru moldovenii din întreaga lume, Usatîi a venit și el cu exact aceeași declarație.

La fel s-a întâmplat și cu puțin timp în urmă, când Cavcaliuc a prezentat programul său electoral, primarul de Bălți, Renato Usatîi a preluat una dintre inițiative și a publicat și o știre despre aceasta pe site-ul partidului său.

„Partidul PACE are o echipă de profesioniști, care cunosc foarte bine realitățile țării și așteptările oamenilor. Nu este de mirare că programul nostru a ajuns sursă de inspirație și pentru alți concurenți electorali. E păcat doar că din orgoliu, dar și nedorința de a recunoaște lipsa lor de capacități, aceste partide își însușesc ideile noastre”, se arată într-un mesaj al Partidului Acasă Construim Europa.

Partidul PACE a mai elaborat 100 de proiecte de legi și decrete guvernamentale, pe care intenționează să le pună în aplicare imediat după alegerile parlamentare.

Amintim că Partidul Acasă Construim Europa va fi nr.1 în buletinele de vot în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie.

 

loading...

Comments are closed.